radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 249 klicev občanov. 64 klicev je bilo interventnih.

20 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 4 s področja mejnih zadev in tujcev, 29 s področja prometne varnosti in 11 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali dve prometni nesreči s hudimi poškodbami, eno z lažjimi poškodbami in tri prometne nesreče z materialno škodo.

Okoli 13. ure smo prometno nesrečo s hudimi poškodbami obravnavali v Pamečah, kjer je voznica tovornega vozila, ki je vozila preblizu desnemu robu vozišča, zapeljala s ceste, vozilo pa se je večkrat prevrnilo po strmini. V prometni nesreči se je huje poškodoval sopotnik. Povzročiteljico bomo kazensko ovadili zaradi povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti.

Okoli 20. ure smo prometno nesrečo s hudimi poškodbami obravnavali na Stanetovi ulici v Velenju, kjer je voznik e-skiroja trčil v ograjo in se hudo poškodoval. Sledi hitri postopek z odločbo.

Lep, miren in varen četrtek želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran