radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 46 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 111 klicev.

Obravnavali so 7 prometnih nesreč z materialno škodo in 2 z lažjimi poškodbami, s področja kriminalitete so obravnavali 1 vlom in 3 tatvine, zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v 3 primerih.

Na območju Policijske uprave Koper so policisti v zadnjih 24ih urah obravnavali 8 nezakonitih prehodov državne meje.

Na Škofijah je nekdo poskušal vlomiti v vozilo, vendar je iz neznanega razloga odstopil od dejanja.

Dopoldan so nas obvestili iz urgence, da se je pri njih zglasila ženska, poškodovana v prometni nesreči. Z zbiranjem obvestila je bilo ugotovljeno, da je na izvozu z avtoceste Koper - Šmarje 44-letni voznik z osebnim avtomobilom trčil v zadnji del vozila pred seboj. Sopotnica v sprednjem vozilu je kasneje začutila bolečino in odšla na pregled. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Popoldan je prišla na urgenco mama s 3-letnim otrokom, ki naj bi ga v Kopru na parkirišču zbil avto (lažje poškodbe). Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je mama parkirala vozilo in vzela otroka iz vozila. Ta je stekel na ulico, kjer ga je voznik osebnega avtomobila med parkiranjem oplazil, otrok pa je padel. Za mamo sledi hitri postopek po ZPrCP, napisano bo tudi poročilo CSD.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran