radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniSektor kriminalistične policije PU Maribor v sodelovanju z UKP GPU in ostalimi enotami drugih policijskih uprav danes izvaja obsežne kriminalistično-preiskovalne aktivnosti na območju celotne Slovenije, ki so rezultat dlje časa trajajoče kriminalistične preiskave, s katero smo razbili mednarodno organizirano kriminalno združbo, osumljeno, da se je ukvarjala s kaznivimi dejanji neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami (po čl. 186 KZ-1). V zaključni akciji sodeluje približno 250 kriminalistov in policistov. Trenutno potekajo hišne preiskave in druga procesna opravila v skladu z Zakonom o kazenskem postopku, na številnih lokacijah po vsej Sloveniji.

DOPOLNJENO: 1. 2. 2024 ob 15:06
Obvestilo dopolnjujemo z informacijo, da je bila odvzeta prostost 20 osumljencem, ter da so hišne preiskave potekale, oz. še potekajo na 20 lokacijah na območju več policijskih uprav.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran