radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Dravograjski policisti so na podlagi odredbe preiskovalnega sodnika zaradi suma storitve kaznivega dejanja grožnje opravili hišno preiskavo pri 18-letniku z okolice Dravograda.

Našli in zasegli so pištolo, več zavitkov konoplje in hašiša ter predmete, ki se uporabljajo pri preprodaji in uživanju prepovedanih drog.

V prostoru prirejenem za izdelovanje razstreliva so našli in zasegli še 1.850 kosov prepovedane pirotehnike, 1 kg smodnika, 5 kg različnih snovi za izdelovanje eksploziva, 30 večjih tulcev napolnjenih z eksplozivom in vžigalno vrvico domače izdelave.

zaseg dravograd 1

zaseg dravograd 2

zaseg dravograd 3

zaseg dravograd 4

zaseg dravograd 5

zaseg dravograd 6

18-letnika bodo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivih dejanj grožnje in nedovoljene proizvodnje in prometa orožja ali eksploziva. Prav tako bodo zoper njega uvedli postopek o prekršku po Zakonu o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami ter postopek po Zakonu o eksplozivih in pirotehničnih izdelkih.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran