radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 641 klicev, od tega 173 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 50 nanašalo na kriminaliteto, 42 na javni red in mir, ter 65 na prometno varnost.

Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali 15 tatvin, 3 vlome in 5 primerov poškodovanja tuje stvari. Posredovali so tudi v dveh primerih nasilja v družini, kjer obvestila še zbirajo.

Obravnavali so 16 prometnih nesreč z materialno škodo in 4 nesreče z lažjimi telesnimi poškodbami. Trem večkratnim kršiteljem cestno prometnih predpisov so zasegli vozila.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali 7 krat na javnem kraju in 5 krat v zasebnem prostoru.

Policisti Policijske uprave Ljubljana v zadnjih 24 urah niso obravnavali nezakonitih prehodov državne meje.

Vlomi:
V Cerknici je bilo vlomljeno v hišo, od koder je bila odtujena gotovina. Materialna škoda znaša okoli 5000 evrov.

V Domžalah je bilo vlomljeno v novogradnjo, od koder je bil odtujen gradbeni material in orodje. Materialna škoda znaša okoli 5000 evrov.

V Šiški je bilo vlomljeno v skladišče, od koder so bili odtujeni kozmetični izdelki. Materialna škoda znaša okoli 3500 evrov.

Prometna varnost
Včeraj, okoli 14. ure smo bili obveščeni o prometni nesreči na Kovinarski cesti v Kamniku v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in peška. Ugotovljeno je bilo, da je peška hodila po vozišču za osebni vozilom, katerega je voznik vozil vzvratno in trčil v peško. V nesreči se je peška lažje poškodovala, policisti pa so zoper njo uvedli prekrškovni postopek.

Včeraj, nekaj po 6. uri smo bili obveščeni o prometni nesreči na Dolenjski cesti v Ljubljani v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. Ugotovljeno je bilo, da je voznica vozila na prekratki varnostni razdalji in trčila v voznika, ki je pred njo v križišču zavijal. V nesreči sta se oba lažje poškodovala. Zoper povzročiteljico sledi prekrškovni postopek.

Aleksandra Golec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran