radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 45 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 150 klicev.

Obravnavali so 9 prometnih nesreč z materialno škodo in 2 z lažjimi poškodbami, s področja kriminalitete so obravnavali 2 vloma in 1 tatvino, zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v 5 primerih.

Na območju Policijske uprave Koper so policisti v zadnjih 24ih urah obravnavali 3 nezakonite prehode državne meje.

V vasi Ivanji grad pri Sežani je nekdo vlomil v hišo. Storilec ni nič odnesel, saj v hiši ni bilo vrednejših predmetov.

V Piranu je med popivanjem 42-letnik udaril 48-letnika in ga poškodoval, zatem pa zapustil kraj. Policisti bodo uvedli hitri postopek zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru.

Popoldan je v koprskem lokalu 47-letnik kričal in razgrajal ter se nedostojno vedel, ker mu natakarica ni hotela takoj postreči s pijačo. Uveden je hitri postopek.

V Boninih je nekdo vlomil v hišo. Ukradel je manjši sef z zlatnino.

Po 23. uri so imeli policisti na Starodu v postopku voznico osebnega avtomobila Nissan Juke, italijanske registracije, 25-letno državljanko Bolivije, z urejenim statusom v Italiji. V vozilu so bile še 43-letna državljanka Italije ter državljanki Kube in Bolivije. Slednji ne izpolnjujeta pogojev za vstop v državo. Voznici je bilo odrejeno pridržanje, vsi postopki še potekajo.

Ob 7.50 nas je poklical voznik, ki je peljal za tovornim vozilom iz Nove vasi nad Dragonjo proti Sv. Petru. Prijavil je, da je tovorno vozilo pretežko za to cesto. Policisti so voznika tovornega vozila izsledili, cesta ima omejitev na 7.5t. Vozniku so izdali plačilni nalog, sledi še hitri postopek zoper podjetje.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran