radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV preteklem dnevu smo pomurski policisti obravnavali štiri prometne nesreče v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, šest kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru. povoženje divjadi ter dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih.

Ob 21.43 smo bili obveščeni, da je voznik osebnega avtomobila trčil v kovinsko ograjo podjetja na Industrijski ulici v Murski Soboti ter odpeljal s kraja. Kasneje so policisti navedeno vozilo opazili v Tropovcih in ga zaustavili. V postopku je bilo ugotovljeno, da je voznik vozil pod vplivom alkohola. Prav tako je bilo v nadaljevanju ugotovljeno, da se je v času nesreče v avtomobilu nahajala sopotnica. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola, v času nesreče in s tem posledično ogrožanja sopotnice, bo nesreča obravnavana kot kaznivo dejanje Nevarne vožnje v cestnem prometu.

Na področju kriminalitete smo obravnavali tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila, tatvino mopeda znamke Longija z registrsko oznako MB 1V-J4, tatvino mobitela, tatvino ključev, tatvino goriva na bencinskem servisu in goljufijo.

Javni red in mir je bil kršen petkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju PP Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran