radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 256 klicev, od tega 113 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 12 kaznivih dejanj,
  • 34 prometnih nesreč I. kategorije,
  • dve prometni nesreči II. kategorije,
  • 16 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 9 na javnem kraju in 7 v zasebnem prostoru.

policija splosniOkoli 6. ure so policisti PP Gorišnica na relaciji Ormož – Ptuj, na vlaku prijeli štiri državljane Afganistana, kateri so nezakonito vstopili v R Slovenijo. Tuji državljani so bili po končanem postopku odpeljani v azilni dom.

Policisti PP Ormož so včeraj zvečer ustavili voznika osebnega avtomobila. Zaradi suma vožnje pod vplivom alkohola mu je policist odredil preizkus z indikatorjem alkohola, ki je ob pravilni uporabi pokazal 0,84 mg/l alkohola. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so odredili pridržanje zoper 45 letnega voznika, državljana Srbije, ki ima začasno bivanje v Sloveniji. Vložen je bil obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Policisti PP Ptuj so malo pred 2. uro ustavili voznika osebnega avtomobila. Zaradi suma vožnje pod vplivom alkohola mu je policist odredil preizkus z indikatorjem alkohola, ki je ob pravilni uporabi pokazal 0,63 mg/l alkohola. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so odredili pridržanje zoper 20 letnega voznika, državljana Hrvaške. Po zaključenem pridržanju je bil z vloženim obdolžilnim predlogom priveden na pristojno sodišče na Ptuju.

Tomaž Urleb, mag.
Vodja izmene OKC PU Maribor
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran