radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih dveh dneh prejeli 479 klicev občanov. 147 klicev je bilo interventnih, 5 nujnih.

39 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 11 s področja mejnih zadev in tujcev, 72 s področja prometne varnosti in 45 s področja javnega reda in miru.

Petek, 2. februar 2024
Na avtocestnem počivališču Lopata smo obravnavali tatvino goriva. Neznani storilec je iz rezervoarja beloruskega tovornega vozila ukradel dobrih 300 litrov nafte.

Na Lopati smo obravnavali vlom v novogradnjo stanovanjske hiše. Storilec je ukradel več različnega električnega orodja, motorne žage, elektromotorje in prenosni računalnik.

Vlom v stanovanjsko hišo smo obravnavali še v Podčetrtku. v tem primeru je storilec ukradel žepno uro z verižico.

Na Partizanski cesti v Velenju smo obravnavali prometno nesrečo. Voznica osebnega vozila je na prehodu za pešce trčila v peško. Peška se je v trčenju huje poškodovala. Voznica je peško odpeljala v velenjski zdravstveni dom in nato še v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec.

V večernih urah smo na žalskem območju izsledili 7 državljanov Sirije, ki so samovoljno zapustili azilni dom. Vsi so podali ponovno namero za mednarodno zaščito.

Sobota, 3. februar 2024
V Spodnji Rečici, na območju Policijske postaje Mozirje, smo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je ukradel več zlatega nakita.

V Velenju smo obravnavali poškodovanje vozila. Neznani storilec je na osebnem vozilu, parkiranem na parkirišču na Cesti Simona Blatnika, prerezal pnevmatiko.

Lepo in varno nedeljo želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran