radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Policisti Postaje prometne policije Celje so včeraj popoldne, med opravljanjem meritev hitrosti na Mariborski cesti v Celju, ustavili in kontrolirali voznika osebnega vozila, ki je vozil 111 km/h, kar pomeni da je ob upoštevanju varnostne razlike ki jo določa Pravilnik o meroslovnih zahtevah za merilnike hitrosti v cestnem prometu, vozil najmanj za 55 km/h več kot je s prometnim pravilom dovoljena hitrost vožnje v naselju.

hitrost 111kmh

Zoper voznika bomo na Okrajno sodišče v Celje podali obdolžilni predlog s predlogom za prenehanje veljavnosti vozniškega dovoljenja. Zagrožena globa za prekršek je 1.200 € in izrek stranske sankcije 18 kazenskih točk v cestnem prometu.

Ne pozabimo, da je neprilagojena hitrost še vedno eden od najpogostejših vzrokov najhujših prometnih nesreč.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran