radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklih štiriindvajsetih urah smo pomurski policisti obravnavali sedem kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, požar, šest primerov povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so ljutomerski policisti obravnavali poskus vloma v cerkev, radgonski policisti poskus vloma v poslovni prostor, tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila in tatvino denarja ter mobitela. Murskosoboški policisti so obravnavali vlom v športni objekt od koder je bila ukradena pijača in poskus vloma v parkirni avtomat, lendavski pa poskus vloma v starejšo nenaseljeno hišo.

Javni red in mir je bil kršen petkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Turnišču je zjutraj okoli 7. ure prišlo do vnetja oblačil, ki jih je lastnik po pomoti odložil na prižgan štedilnik. Posredovali so domači gasilci, ki so požar pogasili in prezračili objekt. Nastalo je za 200 EVR škode.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran