radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 3 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 55 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 122 klicev.

Obravnavali so 12 prometnih nesreč z materialno škodo, 1 z lažjimi poškodbami in 1 s hujšimi poškodbami, s področja kriminalitete so obravnavali 7 tatvin, zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v 3 primerih.

Včeraj zjutraj smo bili obveščeni, da po avtocesti od izvoza Divača proti Senožečam vozi star jeep, ki vleče kamp prikolico brez luči. Policisti so vozilo italijanske registracije izsledili. 50-letni državljan Romunije je peljal brez prižganih luči in ni imel nameščenih stranskih ogledal, na prikolici pa je imel naloženo kamp prikolico. Zaradi navedenih prekrškov, so ga oglobili.

Dopoldan je v eni od koprskih prodajaln ženska ukradla artikle, zmerjala zaposlene in se uprla varnostnici. 23-letnici sledi kazenska ovadba, izdan ji je bil tudi plačilni nalog po ZZasV.

V Ilirski Bistrici je nasilen moški grozil družinskim članom. Ker je bil pod vplivom alkohola in prepovedanih drog, ga niso spustili v hišo. Policisti so ga izsledili in mu odredili pridržanje ter mu izdali plačilni nalog za več kršitev.

Ob 13.25 je na parkirišču v Kopru voznica z osebnim avtomobilom poškodovala dve parkirani vozili. 24-letnici je odrejen preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,71 mg/l. Sledi obdolžilni predlog.

Popoldan smo bili obveščeni, da je 2. februarja 84-letna ženska hodila po pločniku ob Šmarski cesti proti Šmarjam. Ko je šla po prehodu za pešce mimo bencinskega servisa, je iz servisa pripeljal 65-letni voznik z osebnim avtomobilom, jo spregledal in trčil vanjo. Zatem jo je odpeljal v SB Izola na pregled, od koder so nas obvestili, da ima hujše poškodbe (zlom gležnja). Sledi zbiranjem obvestil in kazenska ovadba za povzročitelja.

Ob 19.30 so imeli policisti na počivališču Ravbarkomanda kombi WV Caravella, latvijske registracije, ki ga je vozil 25-letni državljan Latvije. Poleg njega je bilo v vozilu še 6 državljanov Latvije ter 3 državljani Sirije, 3 državljani Turčije in 2 državljana Egipta. Postopki še potekajo, za voznika je bilo odrejeno pridržanje.

V Portorožu so ob 23. uri ustavili 25-letnega voznika osebnega avtomobila, pri katerem je hitri test za droge pokazal prisotnost kanabisa. Odrejen je bil strokovni pregled, sledi obdolžilni predlog.

Ob 23.30 so v Izoli ustavili 61-letnega voznik osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,95 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog.

V Seči so ob 2.30 ustavili 30-letno voznico tovornega vozila (kombi), pri kateri je hitri test za droge pokazal prisotnost kanabisa. Odrejen je bil strokovni pregled, ki ga je odklonila, sledi obdolžilni predlog.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran