radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosni47-letno Celjanko bomo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivih dejanj neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami ter zanemarjanja mladoletne osebe in surovega ravnanja

Celjski policisti smo v preteklih dneh zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami, opravili hišno preiskavo pri 47-letni Celjanki.

Pri hišni preiskavi stanovanja smo našli in zasegli manjšo količino prepovedanih drog. V stanovanju smo našli tudi več uporabljenih igel za vbrizgavanje prepovedanih drog, ki so bile na dosegu otroka, in bi se lahko z njimi poškodoval. Osumljena in otrok sta živela v neprimernem, neogrevanem, zanemarjenem prostoru, neprimernem za bivanje otroka s posebnimi potrebami.

Zaradi nevzdržnih življenjskih razmer, v katerih je bival otrok, smo obvestili Center za socialno delo Celje. Predstavniki omenjenega centra so otroka začasno odvzeli in namestili v varno okolje.

Pri hišni preiskavi smo v stanovanju našli še pasjega mladička, ki ni imel ustreznih listin in ni bil primerno negovan, zaradi česar sta na kraj prišla zaposlena Uprave RS za hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin ter psa začasno odvzela in ga namestila v karanteno.

Osumljeno 47-letnico bomo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivih dejanj neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi in postopki v športu ter predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog ter zanemarjanja mladoletne osebe in surovega ravnanja.

Zoper njo bomo uvedli tudi prekrškovni postopek zaradi kršitev določil Zakona o zaščiti živali.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran