radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPolicisti Postaje prometne policije Celje so med nadzorom cestnega prometa na avtocesti, izven naselja Dramlje, kjer je hitrost vožnje s splošnim predpisom omejena na 100 km/h, ustavili in kontrolirali voznika začetnika, državljana Moldavije, ki je vozil s hitrostjo 181 km/h. Zaradi storitve hujšega prekrška cestnoprometnih predpisov so mu na kraju odvzeli vozniško dovoljenje in prepovedali nadaljnjo vožnjo.

Voznika so privedli na Okrajno sodišče v Celju, oddelek za prekrške, kjer mu je bila izrečena globa v višini 1.200 € in stranska sankcija 9 kazenskih točk.

Policisti svetujemo, naj vozniki na avtocesti vozijo z ustrezno varnostno razdaljo, hitrost vožnje naj prilagodijo veljavnim omejitvam in svojemu vozniškemu znanju ter izkušnjam in razmeram na vozišču.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran