radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 3 min.)

policija splosniV Vrtojbi iz prometa izločili kršitelja cestnoprometnih predpisov
Danes, 6. februarja zjutraj, so policisti Postaje prometne policije Nova Gorica na območju nekdanjega mejnega prehoda v Vrtojbi ustavili in kontrolirali 31-letnega voznika tovornega vozila s polpriklopnikom, državljana Republike Slovenije. V nadaljevanju postopka so policisti ugotovili, da je omenjeni voznik vozil v času prepovedi in odvzema vozniškega dovoljenja (po 113.a členu ZP-1). Prometni policisti so mu vozilo zasegli, zoper kršitelja cestnoprometnih predpisov bo podan obdolžilni predlog na okrajno sodišče.

Vlomili v manjši zidani objekt na Ajdovskem
Včeraj, 5. februarja v popoldanskem času, so policisti PP Ajdovščina na območju naselja Velike Žablje (občina Ajdovščina) obravnavali vlom v manjši zidani objekt (vikend). Po prvih zbranih podatkih je neznani storilec v času od sobote, 3. februarja popoldne do včerajšnjega popoldneva, z neznanim predmetom vlomil vhodna vrata objekta in pregledal notranje prostore. Neznani je kasneje kraj zapustil ne da bi si karkoli prilastil. Zaradi omenjenega kaznivega dejanja je nastala materialna škoda za okoli 700 evrov. Okoliščine kaznivega dejanja Policija še preiskuje.

Prometna nesreča I. kategorije zaradi neprilagojene hitrosti
Danes, 6. februarja zjutraj, smo bili obveščeni o prometni nesreči na regionalni cesti Vipava – Ajdovščina, blizu dvorca Zemono in v kateri je bilo udeleženo osebno vozilo. Ugotovljeno je bilo, da je mlajši voznik osebnega avtomobila peljal po regionalni cesti izven naselja iz smeri naselja Budanje proti Vipavi. Zaradi neprilagojene hitrosti je izgubil nadzor nad vozilom in zatem zapeljal čez nasprotni vozni pas ter v obcestni jarek. Nastala je materialna škoda na vozilu kot tudi na prometni infrastrukturi (poškodba dveh cestnih smernikov in prometnega znaka). Zaradi odgovornosti za storitev prekrška po Zakonu o pravilih cestnega prometa (neprilagojena hitrost, kršitev določil 45. člena ZPrCP) je bil povzročitelju izdan plačilni nalog.

Neznanec pred nekaj tedni pozabil denarnico na bencinskem servisu
Danes dopoldne smo bili obveščeni o najdbi dlje časa pozabljene denarnice z manjšo vsoto gotovine na bencinskem servisu v Rožni Dolini pri Novi Gorici.

Na osebno vozilo padel manjši kamen in razbil zadnje vetrobransko steklo
Včeraj, 5. februarja okoli 17. ure, smo bili obveščeni o dogodku v cestnem prometu na Kobariškem in v kateri je bil udeležen voznik osebnega vozila. Ugotovljeno je bilo, da je vozniku avtomobila med vožnjo iz Kobarida proti Drežnici z brežine na vozilo padel manjši kamen in poškodoval oz. razbil zadnje vetrobransko steklo. Policisti PP Bovec so primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran