radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPomurski policisti smo v preteklem dnevu obravnavali dve prometni nesreči, osem kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, tri poškodbe vozil na parkirišču ter tri primere povoženja divjadi. Obravnavan je bil še požar, prijeti štirje tujci, kateri ne izpolnjujejo pogojev za vstop v Republiko Slovenijo, vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo pa zasežen osebni avtomobil.

S področja kriminalitete je bila obravnavana goljufija, tatvina goriva, poškodovanje tuje stvari, vlom ter odkrit ponarejen bankovec za 200 evrov. Obravnavano je bilo kaznivo dejanje nasilja v družini ter storilcu izrečen ukrep prepovedi približevanja. Policisti zbirajo obvestila o kaznivem dejanju s področja računalniške kriminalitete ter o prepiru, kjer je prišlo do ogrožanja z nevarnim orodjem.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah pomirili.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju policijske postaje Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran