radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 231 klicev, od tega 110 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 17 kaznivih dejanj,
  • 17 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 2 prometni nesreči II. kategorije,
  • 1 voznik je bil pridržan po 24. čl. ZPrCP,
  • 7 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 5 na javnem kraju,
  • 5 požarov.

policija splosniObravnavani tujci
Na območju Središča ob Dravi smo obravnavali tri tujce, državljane Afganistana, ki so podali prošnjo po mednarodni zaščiti in bili odpeljani v azilni dom.

Prometna varnost
Na območju Sp. Hoč smo obravnavali voznika osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola (0,95 mg/l alkohola), odrejeno mu je bilo pridržanje po 24. čl. ZPrCP. Sledi obdolžilni predlog.

Drugi dogodki
Na območju Pivole smo obravnavali delovno nezgodo moškega, ki se je huje poškodoval med delom s strojem. Po prvih ugotovitvah je tuja krivda za nastanek nezgode izključena.

Kriminaliteta
Dodajamo še informacijo glede obravnave kaznivega dejanja povzročitve hude telesne poškodbe moškega v okolici Lenarta, o čemer smo bili obveščeni včeraj. Moški je bil odpeljan v bolnišnico. V zvezi s tem je bil opravljen ogled kraja kaznivega dejanja, trenutno pa nadaljujemo z zbiranjem obvestil in preiskavo navedenega kaznivega dejanja.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran