radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo včeraj prejeli 261 klicev občanov. 72 klicev je bilo interventnih.

29 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 6 s področja mejnih zadev in tujcev, 36 s področja prometne varnosti in 7 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali 5 prometnih nesreč z lažjimi poškodbami in 4 prometne nesreče z materialno škodo.

Vozniku, ki je vozil neregistrirano vozilo, brez veljavnega vozniškega dovoljenja, smo na območju Vitanja zasegli vozilo. Voznik je vozil tudi pod vplivom alkohola. Alkotest je pokazal, da je imel več kot promilo in pol alkohola v krvi. Na vozilu je imel nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu. Sledi obdolžilni predlog.

Kriminaliteta
V Celju smo obravnavali tatvino osebnega vozila Renault Clio, RT, bele barve letnik 2017. Neznani storilec je vozilo ukradel s parkirišča Nušičeve ulice.

Na avtocestnem počivališču Lopata smo obravnavali tatvino okoli 700 litrov goriva, ki ga je neznani storilec ukradel iz rezervoarja madžarskega tovornega vozila.

Včeraj smo bili obveščeni, da je neznani storilec v obdobju zadnjih nekaj mesecev, iz podzemnega rezervoarja za kurilno olje ob počitniški hišici na Rogli, ukradel dobrih 800 litrov kurilnega olja.

V Velenju smo obravnavali vlom v gostinski lokal. Storilec najverjetneje ni ničesar ukradel, lastniku je za dobrih 800 € škode povzročil s poškodovanjem dvojnih vrat.

Nekaj pred poldnevom smo bili obveščeni o nesreči pri delu, ki se je zgodila v Šentjanžu, na območju Rečice ob Savinji. V nesreči se je poškodoval 53-letni moški, ki je med pritrjevanjem kovinskih profilov na nadstrešku, padel z lestve, okoli 3 metre globoko. Hudo poškodovanega 53-letnika so z reševalnim vozilom odpeljali v UKC Maribor. V omenjenem primeru zbiramo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti.

Lepo mirno in varno sredo vam želimo iz Policijske uprave Celje. Jutri pa lep praznični četrtek.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran