radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 95 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 38:

  • šest s področja kriminalitete, od tega eden o vlomu;
  • 11 s področja prometne varnosti, od tega pet o prometni nesreči z materialno škodo, policisti so pridržali enega voznika in zasegli en avtomobil;
  • dva s področja javnega reda in miru, od tega dva o kršitvi na javnem kraju;
  • šest o dogodkih, od tega eden o požaru in o povoženi divjadi.

policija splosniVlom:
Radovljiški policisti so bili včeraj okoli 14.30 obveščeni o vlomu v gostinski objekt. Neznani storilec je nasilno vstopil v notranjost skozi vrata in si prilastil denar. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prometni nesreči z materialno škodo:
Radovljiški policisti so bili včeraj okoli 10. ure obveščeni o prometni nesreči, v kateri je 26-letni voznik zaradi neprilagojene hitrosti trčil v drog javne razsvetljave. Policisti za voznika vodijo prekrškovni postopek.

Škofjeloški policisti so bili včeraj nekaj pred 13. uro obveščeni o prometni nesreči na območju Gorenje vasi, v kateri je 20-letni voznik zaradi neprilagojene hitrosti z avtomobilom trčil v avtomobil voznika pred njim. Nato pa je 19-letni voznik zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v avtomobil 20-letnega voznika. Za oba voznika policisti vodijo prekrškovni postopek.

Hujši prometni prekršek:
Kranjski policisti so včeraj okoli 11.30 obravnavali 64-letnega voznika, ki je vozil avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Avtomobil so mu zasegli. Z obdolžilnim predlogom bo predlagan pristojnemu okrajnemu sodišču.

Kranjskogorski policisti so imeli včeraj nekaj čez 21. uro v postopku 61-letnega voznika, državljana Avstrije, ki je vozil avtomobil pod vplivom alkohola (1,03 mg/l, kar je več kot 2 promila). Odrejeno mu je bilo pridržanje in je bil z obdolžilnim predlogom priveden k sodnici pristojnega okrajnega sodišča.

Požar:
Jeseniški policisti so bili danes okoli 6.25 obveščeni o požaru na območju Jesenic. Po podatkih s katerimi razpolagamo je zagorelo v gozdu, kjer je pogorela podrast in suha trava v velikosti okoli enega hektarja. Požar so pogasili gasilci. Pri gašenju je pomoč nudila tudi posadka s helikopterjem Slovenske vojske. Nastala je minimalna materialna škoda. Policisti so kraj zavarovali in bodo opravili ogled. Po vseh zbranih obvestilih bodo o dogodku obveščali pristojno državno tožilstvo.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran