radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 453 klicev, od tega 142 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 43 nanašalo na kriminaliteto, 35 na javni red in mir, ter 42 na prometno varnost.

Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali 6 tatvin, 6 vlomov (v enem primeru je ostalo pri poskusu), goljufijo in 5 primerov poškodovanja tuje stvari. Posredovali so tudi v primeru nasilja v družini, kjer obvestila še zbirajo.

Obravnavali so 7 prometnih nesreč z materialno škodo in nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami. Trem večkratnim kršiteljem cestno prometnih predpisov so zasegli vozila.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali 13 krat na javnem kraju in 3 krat v zasebnem prostoru.

Policisti Policijske uprave Ljubljana so v zadnjih 24 urah obravnavali 4 nezakonite prehode državne meje.

Vlomi:
Na območju Cerknice je bilo vlomljeno v hišo, od koder je bil odtujen nakit in gotovina. Materialna škoda znaša okoli 300 evrov.

V Šiški je bilo vlomljeno v stanovanje, od koder je bila odtujena gotovina in kamera. Materialna škoda znaša okoli 150 evrov.

V Mostah je bilo vlomljeno v trgovino, od koder so bili odtujeni mobilni telefoni. Materialna škoda znaša okoli 10000 evrov.

V Grosuplju je bilo vlomljeno v trgovino, kjer pa materialna škoda in kateri artikli so bili odtujeni, še ni znano, saj ogled še poteka.

Na Viču je bilo vlomljeno v gradbeni zabojnik, od koder je bil odtujen gradbeni material in orodje. Materialna škoda znaša okoli 3000 evrov.

Aleksandra Golec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran