radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih dveh dneh prejeli 448 klicev občanov. 118 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

39 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 4 s področja mejnih zadev in tujcev, 35 s področja prometne varnosti in 23 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
V zadnjih dveh dneh smo obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, dve z lažjimi in devet prometnih nesreč z materialno škodo.

Šestim voznikom, ki so vozili brez veljavnih vozniških dovoljenj, smo zasegli vozila.

V sredo, okoli 16. ure, smo v Ožbaltu obravnavali prometno nesrečo s hudimi poškodbami. Voznik osebnega vozila, ki je vozil kot prvi v koloni iz smeri Maribora proti Radljam, je z neznanega vzroka zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v tovorno vozilo, katerega voznik je pravilno pripeljal nasproti. Vozilo povzročitelja je nato odbilo še v dve drugi vozili. Povzročitelj se je v trčenju hudo poškodoval. Po dosedanjih podatkih so se v prometni nesreči lažje poškodovali še trije udeleženci.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali devetkrat.

Kriminaliteta
V Spodnjih Prelogah smo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je ukradel več zlatnine.

Vlom v stanovanjsko hišo smo obravnavali tudi v Mežici. V omenjenem primeru ni storilec ničesar ukradel.

Včeraj dopoldne smo bili obveščeni o požaru, ki je izbruhnil v stanovanjski hiši v Florjanu, na območju Šoštanja. Zagorelo je v kletnih prostorih, kjer je bila savna. Ogenj se je iz savne razširil še na sosednji prostor. Do požara je prišlo zaradi napake na električni peči.

Lep in varen konec tedna želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran