radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija nesrecaPolicisti PP Ptuj obravnavajo prometno nesrečo II. kategorije in pobegom, ki se je zgodila 12. 2. 2024, ob 14.20 uri na regionalni cesti št. 229, odsek 1286, km 0,00 v naselju Ptuj, v kateri sta bila udeležena kolesar, ki je utrpel lahke telesne poškodbe in neznani voznik belega Renault Megane, ki je po nesreči odpeljal neznano kam.

Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče, naprošamo neznanega voznika ali voznico osebnega avtomobila, znamke Renault Megane, bele barve ali morebitne očividce prometne nesreče, da se oglasijo na Policijski postaji Ptuj, ali pokličejo na telefonsko številko PP Ptuj 02 780-91-00, na številko 113 oz. anonimno številko Policije 080 1200.

Miran Klemen, mag.
samostojni policijski inšpektor II
Policijska uprava Maribor

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran