radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Novo mesto so posredovali v 62 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 186 klicev. Obravnavali so 12 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Posredovali so zaradi osmih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj prepovedanega prehajanja meje ali ozemlja države, nasilja v družini, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi iskanja pogrešane osebe in nedovoljenih prehodov državne meje.

Vlomi in tatvine
Med 6. 2. in 12. 2. je v gozdu na območju Regrče vasi nekdo odtujil verige Eco track za delovni stroj John Deere forwarder. Škode je za okoli 15.000 evrov

Na Koglem na območju Šmarjeških Toplic je med 10. 2. in 12. 2. nekdo skozi okno vlomil v zidanico. Odtujil je dve ključavnici, z vlomom pa povzročil za okoli 700 evrov škode.

Na Šegovi ulici v Novem mestu je v noči na 12. 2. nekdo vlomil v osebni avtomobil in odtujil 250 evrov iz denarnice, ki jo je našel v vozilu.

Nedovoljeni prehodi državne meje
Policisti so na območju PP Brežice (Rigonce, Dobova, Obrežje, Loče, Rakovec, kapele, Čatež ob Savi, Slovenska vas) izsledili in prijeli deset državljanov Afganistana, osem državljanov Sirije, sedem državljanov Maroka, sedem državljanov Egipta, šest državljanov Bangladeša, tri državljane Konga, dva državljana Turčije, dva državljana Kameruna, dva državljana Pakistana in po enega državljana Libije, Palestine, Tunizije, Nepala in Sierra Leona . Na območju PP Črnomelj (Vinica, Sečje selo) so prijeli devet državljanov Sirije in pet državljanov Maroka. Policijski postopki s tujci, ki so nedovoljeno vstopili v Slovenijo, še niso zaključeni.

Alenka Drenik Rangus
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Novo mesto


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran