radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniVčeraj, okrog 9. ure sta policista v naselju Vaneča opazila osebni avtomobil, katerega voznik je kršil cestno prometna pravila in se zapeljala za vozilom. Na znake policistov voznik ni ustavil, temveč je s pospešeno vožnjo nadaljeval. V križišču na Vaneči je odvzel prednost osebnemu avtomobilu, ki se je pravilno pripeljala po prednostni cesti. Po trčenju voznik osebnega avtomobila ni ustavil, ampak je z nezmanjšano hitrostjo nadaljeval vožnjo po strnjenem naselju in zavil k stanovanjski hiši. Patrulja je voznika dohitela v trenutku, ko je hotel zapustiti vozilo.

Med postopkom je bilo ugotovljeno, da je 18-letni voznik osebnega avtomobila v cestnem prometu vozil motorno vozilo predrzno ter brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pri tem povzročil prometno nesrečo. Vozilo je bilo zaseženo. Z dejanjem je utemeljeno osumljen storitve kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu po 324. členu KZ-1.

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran