radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 50 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 148 klicev.

Obravnavali so 14 prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so 1 vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali 2 tatvini in 1 vlom, zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v 5 primerih.

Ob 13.18 smo dobili obvestilo, da sta dva moška v Kopru, pri pokopališču, pretepla mlajšega fanta in se odpeljala z osebnim avtomobilom. Oškodovanca so policisti kmalu izsledili in ugotovili, da je lažje poškodovan, vendar v postopku ni želel sodelovati. Zadevo obravnavajo kot kaznivo dejanje nasilništva.

Pri Izoli so ustavili 48-letnega voznika osebnega avtomobila, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Ob 18.30 je v vasi pri Ilirski Bistrici razgrajal moški pod vplivom alkohola. Ker se po prihodu policistov na kraj ni umiril in se je nedostojno vedel, so mu odredili pridržanje. Izdali so mu plačilni nalog.

V Marezigah so vlomili v hišo in pregledali prostore, zatem pa ukradli gotovino, ročne ure in nakit.

Poziv očividcem
V petek, 9. 2. 2024, ob približno 17.50, se je pred krožnim križiščem s Podvozno cesto v Luciji pripetila prometna nesreča, ko je neznani voznik osebnega avtomobila trčil v pešca. Ta se je poškodoval, voznik avtomobila pa je odpeljal s kraja, brez da bi poškodovanemu nudil pomoč oziroma podatke.

Povzročitelj naj bi vozil manjši osebni avtomobil, rumene ali oranžne barve, znamka, tip in registrska številka niso znani.

Za razjasnitev okoliščin prometne nesreče prosimo vse, ki bi karkoli vedeli o prometni nesreči, da pokličejo na 113 sli Policijsko postajo Piran na telefonsko številko 05 617 16 00.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran