radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 89 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 36:

  • 13 s področja prometne varnosti, od tega trije o prometni nesreči z materialno škodo, policisti so zasegli dva avtomobila;
  • osem s področja javnega reda in miru, od tega trije o kršitvi na javnem kraju in eden o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • šest o dogodkih, od tega eden o dimniškem požaru, o nesreči na smučišču in o povoženi divjadi.

policija splosniHujši prometni prekrški:
Jeseniški policisti so včeraj nekaj pred 10. uro obravnavali 48-letnega voznika, ki je vozil avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Avtomobil so mu zasegli. Prav tako je vozil pod vplivom alkohola (0,33 mg/l). Zanj za vožnjo pod vplivom alkohola vodijo prekrškovni postopek. Za vožnjo brez veljavnega vozniškega dovoljenja pa bo z obdolžilnim predlogom predlagan pristojnemu okrajnemu sodišču.

Gorenjski prometniki so na gorenjski avtocesti včeraj nekaj čez 16. uro obravnavali 47-letnega voznika, ki je vozil avtomobil v času veljavnega ukrepa, ki mu ga je izdalo pristojno sodišče. Avtomobil so mu zasegli. Z obdolžilnim predlogom bo predlagan pristojnemu okrajnemu sodišču.

Preventiva: Policisti svetujemo, da bodite v prometu strpni, zagotavljajte primerno varnostno razdaljo, prilagodite hitrost stanju ceste, prometa in vremenskim razmeram. Za volan sedite trezni. Med vožnjo se posvetite le eni, v tistem trenutku najpomembnejši stvari - vožnji. S takimi dejanji boste pripomogli k večji varnosti v prometu. Več: https://www.policija.si/svetujemo-ozavescamo/prometna-varnost-category-blog

Požar:
Škofjeloški policisti so bili včeraj nekaj pred 18. uro obveščeni o dimniškem požaru, kjer so se vnele saje. Na kraju so bili gasilci. Materialna škoda ni nastala. Policisti so dogodek ustrezno dokumentirali.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran