radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPoškodovana kolesarja
Včeraj, malo po 16. uri je v Murski Soboti kolesarka zaradi neprilagojene hitrosti zadela v žleb stanovanjske hiše in padla, ter se je lažje telesno poškodovala. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,91 mg/l alkohola. Kolesarki bo izdan plačilni nalog.

Na relaciji Apače – Lešane pa je kolesaril otrok in zapeljal na bankino ter padel. Ugotovljeno je bilo, da se je lažje telesno poškodoval. Ker v danem primeru gre za kazensko neodgovornega otroka bo zadeva zaključena z Uradnim zaznamkom.

Z avto dvigala na osebo padlo vozilo
9.2.2024 ob 16.10 uri smo bili policisti obveščeni, da je v Šalovcih z avto dvigala na osebo padlo vozilo. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je moški s hidravlično dvigalko dvignil svoje vozilo, se potegnil pod vozilo, da pregleda podvozje. Čez čas je vozilo zdrsnilo z dvigalke in padlo na moškega. Sorodniku, ki je bil pri občanu je uspelo vozilo toliko dvigniti, da je moškega potegnil izpod vozila. V dogodku je bil moški hudo telesno poškodovan. Tuja krivda je izključena. Policisti bomo na ODT posredovali poročilo.

Iz tovornega vozila kradel gorivo
10.2.2024 malo pred 4. uro smo bili policisti obveščeni, da osebe na parkirnem prostoru počivališča Grabonoš v smeri Murske Sobote kradejo gorivo iz tovornega vozila. Z hitro in takojšnjo intervencijo policistov sta bili dve tovorni vozili malo po 4. uri zaustavljeni v Lipovcih. Med postopkom je bilo ugotovljeno, da je bila na enem vlečnem vozilu montirana črpalka s cevmi, katera je bila zasežena in, da je voznik tega tovornega vozila prečrpal - odtujil za 700 litrov goriva. 30-letnemu državljanu Romunije je bila zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja tatvine odvzeta prostost. Na pristojno ODT bo podana kazenska ovadba.

Tujcu, vozniku tovornega vozila, ki je ponoči prijavil tatvino 700 litrov goriva mu je bilo le-to vrnjeno.

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran