radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 262 klicev, med temi 109 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 16 kaznivih dejanj,
  • 10 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 1 prometno nesrečo II. kategorije, v kateri se je ena oseba lahko telesno poškodovala
  • 2 voznikoma smo zasegli vozili,
  • 12 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 6 v zasebnem prostoru.

policija splosniEksplozija v stanovanjski hiši
Včeraj zjutraj smo bili obveščeni o eksploziji, oz. požaru v stanovanjski hiši na območju Dornave. Po prvih ugotovitvah je do eksplozije prišlo pri rokovanju s plinsko jeklenko. Pri tem se je ena oseba lažje poškodovala. Materialna škoda znaša po nestrokovni oceni približno 50.000 eur.

Vlom v stanovanjski hiši
V okolici Žetal obravnavamo vlom v dve stanovanjski hiši, v eni ni bilo odtujenega ničesar, v drugi pa gotovina, skupna materialna škoda znaša 2.600 eur.

Dogodek na železniških tirih
Okrog 18.30 smo bili obveščeni o dogodku, v katerem je na območju Teznega v Mariboru prišlo do trčenja vlaka s peško, ki je izgubila življenje. Na kraju so bili policisti, ki so opravljali ogled in ugotavljali okoliščine dogodka. Po dosedanjih ugotovitvah smrt ženske ni posledica kaznivega dejanja ali prekrška.

Obravnavani tujci
Na območju Središča ob Dravi smo obravnavali dve tujki, državljanki Afganistana, ki sta zaprosili za mednarodno zaščito in bili odpeljani v azilni dom. Štiri tujce pa smo zgodaj zjutraj prijeli na območju Ormoža, postopki z njimi še potekajo.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran