radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 554 klicev, od tega 187 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 55 nanašalo na kriminaliteto, 48 na javni red in mir, ter 66 na prometno varnost.

Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali 13 tatvin, 1 poskus vloma, goljufijo in 6 primerov poškodovanja tuje stvari. Posredovali so tudi v primeru nasilja v družini, kjer obvestila še zbirajo.

Obravnavali so 14 prometnih nesreč z materialno škodo in 2 nesreči z lažjimi telesnimi poškodbami. Štirim večkratnim kršiteljem cestno prometnih predpisov so zasegli vozila.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali 14 krat na javnem kraju in 3 krat v zasebnem prostoru.

Policisti Policijske uprave Ljubljana so v zadnjih 24 urah obravnavali 2 nezakonita prehoda državne meje.

Prometna varnost
Danes, okoli 1. ure smo bili obveščeni o prometni nesreči v Homcu pri Kamniku v kateri je bila udeležena voznica osebnega vozila. Ugotovljeno je bilo, da je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo in pod vplivom alkohola (0,52 mg/l) zapeljala izven vozišča in trčila v obcestno infrastrukturo. Pri tem se je lažje poškodovala. Zoper povzročiteljico bo uveden prekrškovni postopek.

Včeraj, okoli 8.30 smo bili obveščeni o prometni nesreči na tržaški cesti v Ljubljani v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in peška. Ugotovljeno je bilo, da je voznik zavijal in trčil v peško na prehodu za pešce. V nesreči se je peška lažje poškodovala. Zoper povzročitelja bo uveden prekrškovni postopek.

Aleksandra Golec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran