radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV sredo, 14. 2. 2024, je okoli 12.20, na Dunajski cesti pri Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila znamke Audi A6 srebrne barve in voznik mestnega avtobusa LPP. V nesreči je zaradi zaviranja potnica na avtobusu padla in se lažje poškodovala. Ker so si izjave voznikov o vzrokih za nesrečo nasprotujoče, ni bilo mogoče ugotoviti povzročitelja nesreče.

V zvezi razjasnitve okoliščin prometne nesreče naprošamo vse, ki bi karkoli vedeli o prometni nesreči, da pokličejo na tel št. 113 ali Policijsko postajo Ljubljana Bežigrad, Posavskega 3, na telefonsko številko 01 589 60 00.

Aleksandra Golec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran