radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPomurski policisti smo v preteklem dnevu obravnavali devet kaznivih dejanj, dve prometni nesreči z materialno škodo, poškodbo vozila na parkirišču, šest kršitev javnega reda in miru in štiri povoženje divjadi.

S področja kriminalitete smo obravnavali povzročitev lahke telesne poškodbe, grožnjo, vlom v počitniško hišo v Lendavskih goricah, tatvino v trgovini, tatvino kolesa s pomožnim motorjem znamke Tomos Flexer v Puževcih, tatvino denarja in osebnih stvari v termah, tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila in tatvino goriva na bencinskem servisu oboje na počivališču avtoceste ter kaznivo dejanje zoper pravni promet.

Javni red je bil kršen tri krat v zasebnem prostoru in tri krat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah pomirili.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bomo policisti danes izvajali na območju policijske postaje Murska Sobota.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran