radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24 urah prejeli 243 klicev občanov. 66 klicev je bilo interventnih.

10 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 29 s področja prometne varnosti in 20 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali dve prometni nesreči z lahkimi poškodbami in pet prometnih nesreč z materialno škodo. Trem voznikom so policisti zasegli vozila, ker niso izpolnjevali pogojev za vožnjo.

Na območju Šentjurja so policisti imeli v postopku voznika osebnega vozila, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, na vozilu pa je imel nameščene registrske tablice drugega vozila. Alkotest mu je pokazal 1.13 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka Policisti so mu zasegli vozilo in bodo zoper njega napisali obdolžilni predlog.

Prav tako so velenjski policisti imeli v postopku voznika osebnega vozila, ki mu je alkotest pokazal 0,74 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali osemkrat, enega kršitelja smo pridržali.

Kriminaliteta
Na delovišču v Savini, Ljubno ob Savinji, je neznani storilec odtujil motorno žago z rezalko za kovino znamke Stihl.

V Liscah, občina Celje, je bilo v zadnjih štirinajstih dneh vlomljeno v stanovanjsko hišo iz katere so bile odtujene motorne žage.

Lep in varen dan želimo iz Policijske uprave Celje.

Marjan Strašek
vodja oddelka za operativo
višji samostojni policijski inšpektor II

Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran