radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPomurski policisti smo v preteklem dnevu obravnavali pet prometnih nesreč in pet kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega red1 in miru in dve poškodbi vozil na parkirišču ter tri povoženja divjadi.

Štiri prometne nesreče so se končale z materialno škodo, ena pa z lahkimi telesnimi poškodbami. Voznik motornega kolesa je zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku ceste Gorica - Puconci zapeljal s cestišča in trčil v prometni znak. Zaradi lahkih telesnih poškodb so reševalci voznika motornega kolesa odpeljali v Splošno bolnišnico Murska Sobota, kjer so ga oskrbeli.

Javni red je bil kršen en krat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelja sta se ob intervenciji pomirila.

Meritve hitrosti z radarjem bomo policisti danes opravljali na območju Policijske postaje Lendava.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran