radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 43 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 148 klicev.

Obravnavali so 4 prometne nesreče z materialno škodo in 1 z lažjimi telesnimi poškodbami. Zasegli so eno vozilo.

S področja kriminalitete so obravnavali 3 tatvine in kaznivo dejanje grožnje. Zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v 4 primerih.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24ih urah obravnavali 4 nezakonite prehode državne meje.

Malo pred 7. uro zjutraj sta se v Kopru sprla partnerja. Zaradi kršitve določil zakona o varstvu javnega redu in miru so policisti 55-letnemu moškemu izdali plačilni nalog.

Ob 9.22 so piranski policisti v Portorožu ustavili mladoletnico na skuterju. Ker je bilo v postopku ugotovljeno, da je skuter predelan so ga zasegli, zoper mladoletnico pa sledi obdolžilni predlog.

Ob 10.24 je na cesti med Šembijami in Ilirsko Bistrico prišlo do prometne nesreče s samoudeležbo. Policisti so ugotovili, da je 52-letna voznica, zaradi neprilagojene hitrosti izgubila nadzor nad svojim vozilom in se prevrnila na bok. Pri tem se je lažje telesno poškodovala. Voznici so policisti izdali plačilni nalog.

Koprski policisti so ob 13.03, zaradi kršitve javnega reda in miru posredovali v Pradah. Ugotovljeno je bilo, da je tam 51-letni moški žalil dve osebi, zato so mu policisti izdali plačilni nalog.

Ob 2.27 je bil v Sežani ustavljen 50-letni voznik osebnega avtomobila, ki mu je alkotest pokazal rezultat 0,83 mg/l. Policisti so mu prepovedali nadaljnjo vožnjo in mu začasno odvzeli vozniško dovoljenje. Sledi obdolžilni predlog.

Jure Griljc, mag. prav.
višji samostojni policijski inšpektor
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran