radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24 urah prejeli 223 klicev občanov. 62 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

21 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev, 19 s področja prometne varnosti in 17 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo. V Celju smo dvema voznikoma, ki sta vozila brez vozniških dovoljenj, zasegli osebni vozili.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali sedemkrat

Kriminaliteta
V Orli vasi je neznani storilec vlomil v gospodarski objekt in ukradel električno kolo znamke Lapierre.

Včeraj smo bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Dramljah, do katerega je prišlo že pred dnevi. Storilec je ukradel nekaj gotovine in več kosov zlatnine.

Vloma v stanovanjski hiši smo včeraj obravnavali na Ljubnem ob Savinji in na Vranskem. Iz hiše na Ljubnem ob Savinji je storilec ukradel zlatnino in moško uro, na Vranskem pa po prvih podatkih storilec ni ničesar ukradel.

V Arji vasi je neznani storilec vlomil v garažo stanovanjske hiše in ukradel več različnega orodja.

V podjetju v Podčetrtku smo obravnavali nesrečo pri delu. Med montažo strelovoda je 38-letnemu delavcu, ki je pri delu uporabljal potrebno zaščitno opremo, zdrsnilo in je padel z lestve ter se hudo poškodoval. Tuja krivda za nastanek nesreče je izključena.

Nedovoljene migracije
V Rogatcu smo danes zjutraj izsledili 25 oseb, ki so na nedovoljen način vstopile v Slovenijo. Postopki z njimi še potekajo.

Miren in varen torek želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran