radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, 202 klicev, med temi 94 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 19 kaznivih dejanj,
  • 11 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 1 prometna nesreča II. kategorije, v katerih se je ena oseba lažje poškodovala
  • 3 voznikom smo zasegli vozila,
  • 6 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega nobena v zasebnem prostoru,
  • 2 požara.

policija splosniPrometna varnost
V Spodnjih Hočah smo obravnavali voznika tovornega vozila, ki je vozil kljub temu, da mu je bila izrečena prepoved uporabe tujega vozniškega dovoljenja na območju Slovenije. Vozilo mu je bilo zaseženo, podan je bil obdolžilni predlog.

Na območju Krčevine pri Vurbergu smo obravnavali prometno nesrečo II. kategorije. Voznik traktorja je med vožnjo po lokalni cesti zapeljal izven vozišča, vozilo se je prevrnilo, voznik pa je ostal ukleščen pod vozilom. Odpeljan je bil v bolnišnico. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je vozil pod vplivom alkohola (0,98 mg/l alkohola). Zoper voznika sledi obdolžilni predlog.

Obravnavani tujci
Na območju Središča ob Dravi smo obravnavali dva tujca, državljana Afganistana, ki sta zaprosila za mednarodno zaščito in bila odpeljana v azilni dom.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran