radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 60 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 159 klicev.

Obravnavali so 9 prometnih nesreč z materialno škodo in 1 z lažjimi telesnimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali 3 tatvine, 2 vloma in kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari. Zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v 6 primerih.

Na območju PU Koper v zadnjih 24ih urah ni bilo nezakonitih prehodov državne meje.

Neznani storilec je v Kolombanu z rdečo barvo porisal kamniti zid. Policisti so opravili ogled za storilcem pa še poizvedujejo. Sledi kazenska ovadba.

V zadnjih dveh dneh je neznani storilec vlomil v počitniški objekt v Lokvi in iz notranjosti odtujil nekaj električnega orodja. Škode je za 450 evrov. Opravljen je bil ogled, sledi kazenska ovadba.

Sežanski policisti so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec vlomil skozi vhodna vrata in preiskal notranjost, od tam pa odtujil le starejši televizor. Policisti so na kraju opravili ogled, sledi kazenska ovadba.

Ob 11.55 je v Postojni prišlo do prometne nesreče z materialno škodo. Policisti so na kraju ugotovili, da je 83-letni povzročitelj vozil s pretečenim vozniškim dovoljenjem, zato so mu vozilo zasegli, zoper njega pa podali obdolžilni predlog.

Ob 15. uri so koprski policisti posredovali na Plavjah, kjer sta se sprla sorodnika. Kršiteljema so izdali plačilni nalog.

Ob 16.16 je pri letališču Postojna prišlo do prometne nesreče z lahkimi telesnimi poškodbami. Policisti so ugotovili, da je 26-letni povzročitelj, zaradi neprilagojene hitrosti trčil v stoječe vozilo, ki je v križišču zavijalo levo proti letališču. Zoper povzročitelja sledi hitri postopek.

Jure Griljc, mag. prav.
višji samostojni policijski inšpektor
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran