radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPomurski policisti smo v preteklem dnevu obravnavali devet kaznivih dejanj, nezgodo pri delu, tri prometne nesreče, štiri kršitve javnega reda in miru, dve povoženji divjadi in poškodbo vozila na parkirišču.

S področja kriminalitete smo obravnavali tri poškodovanja tuje stvari, kaznivo dejanje nasilja v družini, kjer je bil osumljenemu izrečen ukrep prepoved približevanja, tatvino denarja iz bančnega računa, tatvino mobilnega telefona, tatvino denarnice z denarjem in dokumenti, tatvino izpušnega lonca iz vozila, tatvino drv, kjer se je ugotovilo, da je osumljeni zmotno mislil, da se drevesa nahajajo na njegovem zemljišču. Navedeni se bo z lastnikom dogovoril glede povrnitve ali odkupa lesa.

S področja prometne varnosti smo obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo in eno z lahkimi telesnimi poškodbami, saj je mladoletni kolesar zaradi neprilagojene hitrosti padel po makadamskem vozišču in zadobil poškodbo nosu. Prav tako pa smo policisti pridržali voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola, nekemu drugemu vozniku osebnega vozila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, smo zasegli vozilo.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah pomirili.

Nezgoda pri delu se je zgodila v pomurskem podjetju. Delavec je me delovanjem tekočega traku segel med valje, ki so mu zagrabili roko. Zaradi poškodbe je ostal na zdravljenju v bolnišnici.

Meritve hitrosti z radarjem bodo danes pogostejše predvsem na območju pomurske avtoceste A5.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran