radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 545 klicev, 163 za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 52 nanašalo na kriminaliteto, 42 na javni red in mir, ter 49 na prometno varnost.

Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali 10 tatvin, 6 vlomov (v treh primerih je ostalo pri poskusu) in 4 primere poškodovanja tuje stvari.

Pri prometni varnosti so obravnavali 19 prometnih nesreč z materialno škodo in nesreči z lahkimi telesnimi poškodbami. Večkratnemu kršitelju cestno prometnih predpisov so zasegli vozilo.

Glede javnega reda in miru so intervenirali 12 krat na javnem kraju in 4 krat v zasebnem prostoru.

Obravnavali so 12 posameznikov zaradi nezakonitega prehoda državne meje.

Vlomi:
Za Bežigradom je bilo vlomljeno v novogradnjo, od koder je neznani storilec odtujil več orodja. Lastnika je oškodoval za nekaj tisoč evrov.

V centru Ljubljane je bilo vlomljeno v gostinski lokal, od koder so odtujili menjalnino. Povzročeno je bilo za okoli 1.000 evrov škode.

V centru Ljubljane je bilo vlomljeno v gradbeni kontejner od koder so odtujili prenosni računalnik. Povzročili so za okoli 2.000 evrov škode.

Reševanje iz Jame
Po do sedaj znanih informacijah reševanje poškodovanca iz jame na območju Kočevja še vedno poteka in novih okoliščin ni znanih.

Tomaž Tomaževic
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran