radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno-komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes prejel 194 klicev, med temi 97 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 17 kaznivih dejanj,
  • 16 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 6 prometnih nesreč II. kategorije
  • 1 vozniku smo zasegli vozilo,
  • 10 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 5 v zasebnem prostoru,
  • 2 požara

policija splosniObravnavani tujci
Na območju Središča ob Dravi smo obravnavali štiri državljane Afganistana, zaprosili so za mednarodno zaščito in bili odpeljani v azilni dom. Dva državljana Sirije smo obravnavali na območju Šentilja, podala sta ponovno namero po mednarodni zaščiti, odpeljana sta bila v azilni dom. Na območju Zg. Leskovca pa smo v osebnem avtomobilu, ki ga je vozil državljan Romunije, obravnavali šest tujcev - štiri državljane Turčije, enega državljana Irana in enega državljana Afganistana. Potniki so zaprosili za mednarodno zaščito, policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma storitve kaznivega dejanja prepovedanega prehajanja meje ali ozemlja države.

Kriminaliteta
Obravnavamo kaznivo dejanje ropa, do katerega je prišlo včeraj okrog 14.30 v bližini Tržaške ceste v Mariboru, in o katerem smo vas obvestili že včeraj.

Na Teznu v Mariboru je bilo vlomljeno v stanovanje, odtujena je bila predvsem gotovina in zlatnina, lastnica je bila z dejanjem, po nestrokovni oceni policistov, oškodovana za 10.000 eur.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran