radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Danes, okrog 12. ure, smo bili na PU Maribor obveščeni o kaznivem dejanju ropa v eni od poslovalnic v bližini Titove ceste v Mariboru.

Po prvih informacijah je neznani storilec (ali storilka), visok okrog 180 cm, suhe postave, oblečen v črno jakno z rdečimi detajli, s torbo čez ramena z rdečim znakom, jeans hlačami, z masko na obrazu in kolesarsko čelado, vstopil v poslovalnico. Pristopil je do blagajne, kjer je od zaposlenih zahteval denar, ko ga je odtujil pa je zbežal, in sicer se je s kolesom , po prvih ugotovitvah, odpeljal v smeri proti Ulici kneza Koclja.

ropar maribor

Vse, ki bi imeli koristne informacije o navedenem kaznivem dejanju, oz. storilcu (storilki) prosimo, da nam to sporočijo na 113 ali 0801200.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran