radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 50 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 167 klicev.

Obravnavali so 5 prometnih nesreč z materialno škodo in 2 z lažjimi telesnimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali 2 vloma, 4 tatvine, lahko telesno poškodbo, ter goljufijo.

Zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v 5 primerih.

Na območju Policijske uprave Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 6 nezakonitih prehodov državne meje.

V Sočergi je nekdo v zadnjem mesecu vlomil v počitniški objekt, ga pregledal, vendar iz njega ni ničesar odtujil. Z dejanjem (poškodbami na objektu) je 53-letni lastnici povzročil materialno škodo. Sledi kazenska ovadba.

Preko noči je nekdo v Dutovljah vlomil v gradbeni kontejner, iz katerega je odtujil orodje znamke Makita. Z dejanjem je 56-letnega lastnika oškodoval za 1500 eur. Sledi kazenska ovadba.

Ob 9.23 je pri Divači po avtocesti hodil 40-letni tujec. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Ob 11.10 je na cesti od Kubeda proti Črnemu Kalu padel 49-letni kolesar. V prometni nesreči je utrpel lažje telesne poškodbe. S kraja je bil z reševalnim vozilom odpeljan v SB Izola.

Ob 11.28 je v Šalari neznani voznik belega osebnega vozila prehiteval voznika mopeda v času, ko je slednji v križišču zavijal levo. Voznik osebnega vozila je trčil v 14-letnega voznika mopeda, ki je po trčenju padel in utrpel lažje telesne poškodbe. Voznik osebnega vozila je po trčenju sicer ustavil, nato pa nadaljeval z vožnjo ne da bi nudil pomoč in podatke soudeležencu. Opravljen je bil ogled kraja prometne nesreče, zaradi suma kaznivega dejanja Povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti.

Ob 23.46 so policisti v Portorožu 51-letnemu kršitelju, ki pred vstopom v lokal ni upošteval varnostnikov izdali plačilni nalog.

David Tušek
načelnik
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran