radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 260 klicev občanov. 58 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

10 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 3 s področja mejnih zadev in tujcev, 26 s področja prometne varnosti in 14 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali eno prometno nesrečo z lažjimi poškodbami in sedem prometnih nesreč z materialno škodo.

Kriminaliteta
V eni od garažnih hiš v Velenju je neznani storilec poškodoval dve osebni vozili. Na enem vozilu je poškodoval pokrov motorja, na drugem zadnja vrata. Lastnika škodo ocenjujeta na dobrih 1.000 €.

V podjetju v Celju smo obravnavali nesrečo pri delu. Pri razlaganju železnih profilov s tovornega vozila je profil padel na delavca in mu poškodoval roko.

Nesrečo pri delu smo obravnavali tudi v podjetju v Radečah, kjer se je delavec zapletel v cev visokotlačnega čistilca in padel. V obeh primerih smo tujo krivdo za nastanek nesreče izključili.

Lep in varen konec tedna želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran