radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija nesrecaDanes, malo pred 6. uro se je izven naselja Očeslavci zgodila prometna nesreča z udeležbo štirih vozil. Ugotovljeno je bilo, da je voznik osebnega avtomobila na relaciji Spodnji Ivanci – Ptujska cesta prehiteval osebni avtomobil v trenutku, ko mu je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal drug osebni avtomobil. Med voziloma je prišlo do čelnega trčenja. Pri trku je na osebnem avtomobilu povzročitelja odtrgalo kolo, katero je odbilo v vozilo, ki je pripeljalo za povzročiteljem. Poškodovano je bilo tudi vozilo, ki ga je povzročitelj prehiteval. V prometni nesreči so se tri osebe lažje telesno poškodovale. Preizkus alkoholiziranosti je bil pri vseh udeležencih negativen. Povzročitelju prometne nesreče bo izdan plačilni nalog, zaradi nepravilnega prehitevanja, za katerega je predpisana globa v višini 700 evrov in 9 kazenskih točk.

Včeraj, malo po 15. uri je izven naselja Cezanjevci voznik osebnega avtomobila zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v drugo vozilo in se v prometni nesreči lažje telesno poškodoval. Izdan mu bo plačilni nalog.

Malo po 22. uri pa je v Ljutomeru zaradi nepravilnega premika padel kolesar in se lahko telesno poškodoval. Preizkus alkoholiziranosti zaradi poškodb ni bil mogoč, zato je bil odrejen strokovni pregled. Po pridobljeni analizi bo kolesarju izdan plačilni nalog.

Policisti ponovno pozivamo vse udeležence v cestnem prometu vozite previdno ter zbrano, hitrost vožnje prilagodite razmeram na cesti, uporabljajte varnostne pasove, med vožnjo ne telefonirajte in vozite trezni. Posebna pozornost naj bo namenjena pešcem, kolesarjem in voznikom enoslednih motornih vozil. Le na tak način bo vsak dal svoj prispevek k večji varnosti na naših cestah.

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran