radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPomurski policisti smo v preteklem dnevu obravnavali dve prometni nesreči, sedem kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru ter dva primera povoženja divjadi. V Šalovcih so bili prijeti štirje tujci, kateri so v državo vstopili na nedovoljen način.

Ob 19.40 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči v naselju Vidanovci. Voznica osebnega avtomobila je zaradi nepravilne strani vožnje trčila v objekt ter se pri tem hudo telesno poškodovala. Prav tako v večernih urah so policisti vozniku, ki je vozil vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja, le tega zasegli.

S področja kriminalitete je bila obravnavana tatvina goriva, goljufija, poškodovanje vozila in tuje stvari, grožnja ter nasilje v družini. Storilcu je bil ob tem izrečen še ukrep prepovedi približevanja.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili.

Pogostejše meritve hitrosti bodo danes na območju policijske postaje Lendava.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran