radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 48 urah sprejel 193 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 66:

  • osem s področja kriminalitete, od tega eden o vlomu in eden o tatvini;
  • 20 s področja prometne varnosti, od tega eden o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in osem o prometni nesreči z materialno škodo, policisti so zasegli en avtomobil;
  • 22 s področja javnega reda in miru, od tega 10 o kršitvi na javnem kraju in sedem o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • štirje o dogodkih, od tega eden o najdenem truplu v gorah in eden o povoženi divjadi.

policija splosniVlom:
Kranjski policisti so bili v soboto okoli 16. ure obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo. Neznani storilec je v notranjost nasilno vstopil skozi balkonska vrata. Prilastil si je nekaj tisoč evrov denarja. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Tatvina:
Kranjski policisti so bili v nedeljo nekaj pred 9. uro obveščeni o tatvini registrskih tablic s parkiranega avtomobila. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Hujši prometni prekrški:
Kranjskogorski policisti so v nedeljo nekaj čez 22. uro obravnavali 59-letnega voznika, ki je vozil avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Avtomobil so mu zasegli. Prav tako je vozil pod vplivom alkohola (0,47 mg/l). Zanj za vožnjo pod vplivom alkohola vodijo prekrškovni postopek. Za vožnjo brez veljavnega vozniškega dovoljenja pa bo z obdolžilnim predlogom predlagan pristojnemu okrajnemu sodišču.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran