radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 435 klicev, 127 za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 24 nanašalo na kriminaliteto, 27 na javni red in mir, ter 41 na prometno varnost.

Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali 7 tatvin, 3 vlome (v enem primeru je ostalo pri poskusu) in 6 primerov poškodovanja tuje stvari.

Pri prometni varnosti so obravnavali 8 prometnih nesreč z materialno škodo in nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami. Večkratnima kršiteljema cestno prometnih predpisov so zasegli dve vozili.

Glede javnega reda in miru so intervenirali 5 krat na javnem kraju in 5 krat v zasebnem prostoru (2 osebi sta bili pridržani).

Med opravljanjem nalog varovanja državne meje niso zaznali nedovoljenih prehodov državne meje.

Vlomi:
V centru Ljubljane je neznani storilec vlomil v poslovne prostore in odtujil prenosni računalnik. Podjetje je oškodoval za okoli 1.000 evrov.

V centru Ljubljane je neznani storilec vlomil v poslovne prostore in odtujil različne predmete. Podjetje je oškodoval za okoli 500 evrov.

Prometne nesreče:
Včeraj, okoli 15. ure se je na Trzinski cesti Loki pri Mengšu zgodila prometna nesreča, v kateri je bil samoudeležen kolesar, ki je zaradi neprilagojene hitrosti padel in se lažje telesno poškodoval. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Tomaž Tomaževic
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran