radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniDanes, 26. februarja ob 3.23 v nočnem času, so policiste OKC PU Nova Gorica obvestili o vlomu v poslovne trgovine v Kromberku pri Novi Gorici, kjer sta neznana storilca po prvih ugotovitvah odvzela večje število elektronskih naprav (večje število mobilnih telefonov višjega cenovnega razreda). Storilca, oblečena v temnejša oblačila, sta kasneje z odtujenimi predmeti kraj zapustili in odšla neznano kam. S tem nezakonitim dejanjem je bila oškodovancu (gospodarski družbi) povzročena večja materialna škoda, o kaznivem dejanju je Policija obvestila tudi preiskovalno sodnico Okrožnega sodišča in okrožno državno tožilko v Novi Gorici. Okoliščine kaznivega dejanja Policija še preiskuje.

Vse morebitne očividce oz. vse, ki bi imeli v zvezi z omenjeno tatvino elektronskih naprav kakršnekoli informacije, da nemudoma pokličejo policiste Policijske postaje Nova Gorica (Sedejeva ulica 11, 5000 Nova Gorica, telefon (05) 303 44 00, elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) ali pokličejo na znano interventno številko policije 113 ali na njim najbližjo policijsko postajo oz. anonimni telefon policije 080 1200.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran