radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPolicisti PP Šentilj obravnavajo pošiljko, v kateri naj bi bila neznana snov (prah).

Policisti izvajamo aktivnosti, ki so v teh primerih predvidene, ustrezno je zavarovana tudi okolica policijske postaje. Na kraju posredujejo tudi gasilci.

Po opravljeni analizi bo znano, ali je bila omenjena sumljiva snov v pošiljki morebiti nevarna za zdravje in življenje ljudi. Takrat bo policijska postaja tudi ponovno dostopna za občane, medtem pa ljudi prosimo, da se v primeru, če potrebujejo pomoč policistov, obrnejo na 113. Delo na tem območju sicer poteka ob pomoči drugih policijskih patrulj.

Ko bo znanih več informacij, vas bomo o tem obvestili.

DOPOLNJENO: 26. 2. 2024 ob 17:53
V zvezi z današnjim obvestilom o pošiljki z neznano snovjo na območju Šentilja sporočamo, da po doslej znanih informacijah ni šlo za snov, ki bi bila nevarna ali zdravju škodljiva.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o prejeti pošiljki, oz. sumu storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti.

Delovanje policijske postaje pa že poteka nemoteno.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran