radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklih štiriindvajsetih urah smo policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali le z materialno škodo, sedem kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, pridržali dve osebi, zasegli osebni avtomobil ter štiri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so radgonski policisti obravnavali vlom v svečomat in poškodovanje osebnega avtomobila, murskosoboški policisti so obravnavali tri tatvine lesa iz gozda, tatvino denarja iz sefa, ljutomerski policisti pa so obravnavali poškodovanje signalne žice.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelja, ki se kljub intervenciji policistov nista hotela pomiriti, sta bila pridržana.

Gornjeradgonski policisti so vozniku zasegli osebni avtomobil, ker za vožnjo ni posedoval vozniškega dovoljenja.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran